Salvia greggii ‘Joy’- őszi zsálya

1 472 Ft

Salvia greggii ‘Joy’ – őszi zsálya nevével ellentétben korai virágzású, akár június elejétől nyílhatnak kicsi, kétajkú, kétszínű virágai, amik halványrózsaszínűek és sötét rózsaszínűek.

Kiszerelés:  14 cm-es ültetőedényben

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Salvia greggii ‘Joy’ – őszi zsálya nevével ellentétben korai virágzású, akár június elejétől nyílhatnak kicsi, kétajkú, kétszínű virágai, amik halványrózsaszínűek és sötét rózsaszínűek.

  • Alak: Kompakt bokrot alkotó, fásodó szárú, aromás lombú évelő, kb. 40-70 cm magas.
  • Virág: nevével ellentétben korai virágzású, akár június elejétől nyílhatnak kicsi, kétajkú, rózsaszínű virágai.
  • Levél: Kis méretű, fényes, ovális, ép szélű levelei vannak.
  • Tenyészhely: Napos, védett helyen fejlődik a legjobban.
  • Talaj: Száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmú meszes talajba ültetve fejlődik a legszebben. Nagyon jól bírja a szárazságot. Közepesen fagyérzékeny, érdemes télen takarással védeni.
  • Gondozása: Ősszel a virágzás befejeztével közvetlenül a föld felett érdemes visszavágni a szárakat.
  • Felhasználása: Önmagában is szépen mutat, de ágyásokba, más évelőkkel társítva is szép.

További információk

Magasság

,

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett vagy utánvéttel történt megrendelések a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor 20,000 -Ft-os összeghatárig utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…