Sásliliom társítása gólyaorral

1 411 Ft2 496 Ft

Sásliliom társítása gólyaorral. Különlegességét az eltérő levélzet kontrasztja adja.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben a növényeknél jelzett méretben
1 411 Ft

Csak 1 maradt készleten

Kérek értesítőt2 496 Ft

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Sásliliom társítása gólyaorral. Különlegességét az eltérő levélzet kontrasztja adja.

  • Magasság: kb. 30-40 cm.
  • Díszítő érték: Az összeültetés különlegességét az összeállítást alkotó növények eltérő levélzetének kontrasztja és a kiegészítő virágszínek árnyalat adja.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos, jó vízelvezetésű, inkább nedvesebb kerti talajban érzik jól magukat.
  • Alkalmazása: A kompozíció bármilyen virágágyás előterében szépen mutat, a gólyaorr legyen közelebb az ágyás széléhez. Hasonló arányban ültessük a növényeket, 1 négyzetméterre kb 8 növényre lesz szükségünk.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

,

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Vízigény

,

Talajigény

,

Kiszerelés

Áruda információk