Sedum acre – sárga borsos varjúháj

686 Ft

A sárga borsos varjúháj rendkívül alacsony, igénytelen évelő, talajtakarásra tökéletesen alkalmas, élénksárga virágú.

  • Kiszerelés:  9 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A S. acre varjúháj hazánkban is őshonos, igen alacsony, legyökeresedő hajtásaival gyorsan terjedő, sűrű szőnyeget képező faj. Nagyon tág tűrésű, rendkívül ellenálló, igénytelen pozsgás növény.

  • Alak: kb 7 cm, gyorsan terjedő.
  • Levél: hengeres, hegyes végű, világoszöld lombú
  • Virág: csillag alakú, élénk-sárga, színe kora tavasszal a legintenzívebb
  • Tenyészhely: Napos helyet szeret. Talajban nem válogat, jó vízáteresztő képességű talajt kedvel. Szárazságtűrő, fagytűrő növény.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, kőedényekbe
  • Kártevőkre, betegségre nem érzékeny.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Növekedési ütem

Fényigény

Vízigény

Talajigény

, ,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…