Sedum floriferum ‘Weihenstephaner Gold’ – dúsvirágú  varjúháj

1 453 Ft

A Sedum floriferum ‘Weihenstephaner Gold – kamcsatkai  varjúháj 7-15 cm magas, húsos, kanál-formájú, sötétzöld levelei vannak, finom bronzos árnyalattal.

  • Kiszerelés:  14 cm-es ültetőedényben

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Sedum floriferum ‘Weihenstephaner Gold – dúsvirágú  varjúháj 7-15 cm magas, húsos, kanál-formájú, sötétzöld levelei vannak, finom bronzos árnyalattal. Piros szárain júniustól augusztusig nyílnak kicsi, csillag formájú, élénksárga virágai.

  • Alak: kb 7-15 cm, felálló habitusú. Szélessége kb. 7-30 cm.
  • Levél: Húsos, kanál-formájú, sötétzöld levelek, finom bronzos árnyalattal.
  • Virág: Kicsi, csillag formájú, élénksárga virágai vannak.
  • Tenyészhely: Napon és árnyékban egyaránt jól terjed.  Talajban nem válogat, jó vízáteresztő képességű talajt kedvel. Pangó vizet nem tűri. Szárazságtűrő, közepes vízigényű, de napos helyen öntözést igényel. Fagytűrő növény.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, méhbarát kertekbe, kőedénybe.
  • Kártevőkre, betegségre nem érzékeny.

További információk

Magasság

Szélesség

,

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín
Növekedési ütem

Fényigény

,

Vízigény

Talajigény

, ,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…