Tulipa 'Jan Reus' - Triumph tulipán
Sötétlila és narancssárga tulipán válogatás
154 Ft171 Ft Válassz lehetőséget

Sötétlila és narancssárga tulipán válogatás

154 Ft171 Ft

A tulipán összeállítás eltérő formájú sötétlila és narancssárga tulipánokból.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt171 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt154 Ft

Jelenleg nem elérhető

A tulipán összeállítás  sötét lilás triumph tulipánokból  és közülük magasságban is kiemelkedő liliom virágú narancssárga tulipánból. A látványos kombinációt tegyük kertünk jól látható részére vagy teraszra, növénytartóba.

  • Magasságuk: kb. 40-60 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek. A ‘Fly away’ liliomvirágú tulipán kimagaslik majd a két másik fajta közül.
  • Virágszínek: A ‘Jan Reus’ lila és Continental egészen sötét lila tulipánok egyszerű virágai közül látványosan kiemelkedik a Fly away’ narancssárga színével és szép liliom formájával.
  • Tenyészhely: Az összeállításnak napsütötte helyet válasszunk.
  • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. A gumójuk remekül bírja a hideg telet, virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a szárazságot szeretik.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartókba. A kiszemelt területen elszórtan, keverve, hasonló mennyiségen telepítsük az egyes fajtákat.
  • Ültetés: A tulipán hagymákat kb 5-7 cm földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepéig, végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk