Sötétlila és narancssárga tulipán válogatás

152 Ft

A tulipán összeállítás eltérő formájú sötétlila és narancssárga tulipánokból.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
152 Ft

Készleten

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A tulipán összeállítás  sötét lilás triumph tulipánokból  és közülük magasságban is kiemelkedő liliom virágú narancssárga tulipánból. A látványos kombinációt tegyük kertünk jól látható részére vagy teraszra, növénytartóba.

  • Magasságuk: kb. 40-60 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek. A ‘Fly away’ liliomvirágú tulipán kimagaslik majd a két másik fajta közül.
  • Virágszínek: A ‘Jan Reus’ lila és Continental egészen sötét lila tulipánok egyszerű virágai közül látványosan kiemelkedik a Fly away’ narancssárga színével és szép liliom formájával.
  • Tenyészhely: Az összeállításnak napsütötte helyet válasszunk.
  • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. A gumójuk remekül bírja a hideg telet, virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a szárazságot szeretik.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartókba. A kiszemelt területen elszórtan, keverve, hasonló mennyiségen telepítsük az egyes fajtákat.
  • Ültetés: A tulipán hagymákat kb 5-7 cm földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepéig, végéig.

További információk

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…