Syringa x chinensis ‘Saugeana’ – kínai orgona

1 219 Ft

A Syringa x chinensis ‘Saugeana’ – kínai orgona lombhullató cserje vagy kisebb fa május elején nyíló, illatos virágai miatt a tavasz elmaradhatatlan dísze. Nagyon alkalmas sövénynek.

Kiszerelés: konténer, 3 l, 30-40 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Syringa x chinensis ‘Saugeana’ – kínai orgona lombhullató cserje vagy kisebb fa, mely május elején nyíló, illatos virágai miatt a tavasz elmaradhatatlan dísze.

  • Alak: 2-3 méter magas, erőteljes ágrendszerű, tarackoló tövű cserje.
  • Virág: Április végén, május elején nyílnak bugás virágai, amelyek akár 20-25 cm hosszúak is lehetnek. Illatosak. Rózsaszín – lilás színűek.
  • Levél: Szív alakú levelei átellenesen állnak, színük a világoszöldtől a sötétzöldig terjed. Kicsit kisebbek a levelei, mint a többi orgonának.
  • Felhasználása: Nyíratlan sövénynek, határolásra ideális.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos helyet szereti. Virágzása napos helyen a legszebb. Tápanyagdús, némileg meszes talajt szereti,
  • Gondozása: Rendszeres metszést nem igényel, de tavasszal érdemes eltávolítani az alulról növekvő vadhajtásokat. Virágait az elvirágzás után le kell metszeni.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…