Színes tulipán és nárcisz társítása

226 Ft

A ‘Tom Pouce’ tulipán rózsaszín, színátmenetes árnyalatát a ‘Laurens Koster’ nárcisz remekül kiegészíti, és igazi tavaszi hangulatot ébreszt a kertet látogatókban.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt226 Ft

Jelenleg nem elérhető

A ‘Tom Pouce’ tulipán rózsaszín, színátmenetes árnyalatát a ‘Laurens Koster’ nárcisz remekül kiegészíti, és igazi tavaszi hangulatot ébreszt a kertet látogatókban.

  • Magasságuk: Magasságuk eltérő, kb. 30-50 cm között mozognak.
  • Virágszínek: A ‘Tom Pouce’ tulipán szirmai sárgából indulnak, és rózsaszínűvé válnak a végeken. A ‘Laurens Koster’ nárcisz fehér szirmai sárga csészét fognak közbe.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyen érvényesülnek igazán.
  • Talaj: A humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a virághagymák miatt jobb, ha a talaj inkább száraz marad.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokban, és tavaszi sziklakertekben. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük. Hasonló mennyiséget telepítsünk.
  • Ültetés: A virághagymákat a méretüknél kb másfélszer magasabb földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

,

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Áruda információk