Tamarix tetranda – tamariska

1 980 Ft

A Tamarix tetranda – tamariska kb. 3 m magas bókoló cserje. Finom, fátyolszerű lombjuk és dús virágzásuk miatt népszerűek.

Kiszerelés: konténer, 3 literes, 60/80 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Tamarix tetranda – tamariska kb. 3 m magas, laza ágrendszerű, ellenálló cserje. Finom, fátyolszerű lombjuk és dús virágzásuk miatt kedvelt növény a kiskertekben is.

  • Alak: 3 m magas laza ágrendszerű bókoló. Idővel felkopaszodva alacsony, görbe törzsű fácskává is megnőhetnek.
  • Származási hely: Dél-Eurázsiában és Afrikában honos.
  • Levél: Levelei kis pikkelyszerűek, ritkás, finom.
  • Virág: Élénkzöld, szálas hajtásain rózsaszín virágai április-májusban tömegesen nyílnak.
  • Tenyészhely: Fény és meleg kedvelő, de ettől eltekintve igénytelenek, minden talajon megélnek, még az erős szikes vagy homokos talajon is.
  • Felhasználása: Nyírott sövénynek, cserjecsoportba, mediterrán kertbe.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…