Narcissus ‘Avalanche’ (5 db)

3 539 Ft

Az “Avalanche’ nárcisznak már egyetlen szárán is 15-20 virág képez bámulatos, illatos koronát. A csomag 5 db virághagymát tartalmaz.

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Narcissus ‘Avalanche’ egészen különleges megjelenésű, erős illatú és élénk, díjnyertes nárcisz, melyen kb. 15-20  élénksárga közepű fehér virágból álló csomók díszlenek. Már egy szál is kisebb csokrot képez. A hagymákat egy csoportba ültessük, így adja ki igazi szépségét. Hosszan, bőségesen virágzik. Virágzás kezdete február/március. Remekül mutat cserjék alatt vagy tavaszi virágágyásokban, de cserépben is rendkívül dekoratív. Magassága kb. 35-45 cm.  A növekedési időszakban meghálálja a nedves talajt. Napon vagy félárnyékban érzi jól magát. Télen, szobában, cserépbe ültetve még hamarabb virágzásra bírhatjuk! Hagyma körmérete: 12/+ cm

További információk

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

,

( 0 értékelések )Még nincs értékelés ehhez a temékhez

Cégünk, a HILL & Garden Kft. a kertépítési tevékenységéhez önállóan végezte a növénybeszerzést is. Évek alatt kialakítottuk a megfelelő európai beszállítói hátterünket is, így a Virághagyma Farm divíziónkban a legjobb minőségű virághagymákat tudjuk biztosítani.

2012 óta folytatunk sikeres és megbízható internetes kereskedést, azóta működtetjük a népszerű kertlátogatások szervezésével foglalkozó Édenpont oldalunkat is.

 

Szállítási részletek

A tavasszal ültethető hagymás és gumós növényekre a rendeléseidet 2020 februárjától tudod leadni, így az ültetési időszak kezdetére friss növényekkel gazdagíthatod kertedet. Kiszállítások márciusban. Az ősszel ültethető hagymásokra rendeléseket 2020 júliusától tudsz leadni.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 199 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 490 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…