Rosa Giardina

3 980 Ft

Hosszan virágzó kúszó, romantikus rózsaszín árnyalatú nosztalgiarózsa.

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Díjnyertes, hosszan virágzó kúszó, romantikus rózsaszín árnyalatú nosztalgiarózsa, jó ágrendszerrel. Lassú növekedésű, a második évben válik erőteljessé. Dúsan virágzik a növény teljes magasságában. Illata édes-gyümölcsös, intenzív. Ellenálló fajta.

  • Magassága: 250-300 cm
  • Virágméret: 8-10 cm
  • Illat: intenzív
  • Szárhosszúság: 40-60 cm
  • Élettartam vázában: jó
  • Nemesítő: Tantau
  • Csomag tartalma: 1 db rózsa
  • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)
  • Kiszerelés: szabadgyökerű

További információk

Magasság

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Ellenállóság

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

( 0 értékelések )Még nincs értékelés ehhez a temékhez

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau fajtáit  tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, 2-3 éves korukban, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik tizede! az edényes változattal szemben, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsáinkat ősszel október végéig tudod megrendelni. A megrendeléseket november közepéig GLS futárszolgálattal teljesítjük. A rózsatövek felszedése és ültetése időjárásfüggő, ezért a rendelhetőség és szállítás határideje változhat.

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 318 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 007 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…