Rosa Stadt Rom®

2 739 Ft10 232 Ft

Rendkívül dúsan virágzó, élénk színű ADR minősített talajtakaró rózsa.

 

Kiürítés
Kívánságlistába
Kívánságlistába

Származás: Magyarország

Áruda : Rózsaland
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Sokszoros díjnyertes, ADR minősített talajtakaró rózsa. Rendkívül dúsan virágzik. Meleg lazacszínű virágjai szinte teljesen elfedik a leveleket. Folyamatosan virágzik, ősszel is gyönyörű látványt nyújtva. Rendkívül ellenálló fajta. Ideális tömeges ültetésre, ösvények mentén, vegyes kiültetésbe, különösen fehér virágú bokrokkal együtt igen látványos.

  • Magassága: 50-80 cm
  • Virágméret: 6-8 cm
  • Illat: közepes
  • Nemesítő: Tantau
  • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)
  • Csomag tartalma: 1 db rózsa

 

További információk

Magasság

Díszítő érték

Díszítő időszak

,

Ellenállóság

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

,

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

, , ,

( 0 értékelések )Még nincs értékelés ehhez a temékhez

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau fajtáit  tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, 2-3 éves korukban, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik tizede! az edényes változattal szemben, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabad gyökerű rózsáinkat ősszel október végéig, tavasszal március közepéig tudod megrendelni. A megrendeléseket ősszel november közepéig, tavasszal április közepéig postai futárszolgálattal teljesítjük. A rózsatövek felszedése és ültetése időjárás függő, ezért a rendelhetőség és szállítás határideje változhat.

Visszatérítési feltételek

Fajta garancia vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 250 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 2 500 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 007 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 40 000 Ft

Érdekelhetnek még…