Rosa Tropicana®

3 617 Ft

Az egyik legillatosabb teahibrid rózsa, mely rózsazselék, desszertek készítéséhez is remek!

Kiürítés
Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Napsütéses színű és intenzív maracuya illatú tearózsa. Különlegesen finom íze miatt rózsazselék, rózsa desszertek készítéséhez ideális.

  • Magassága: 80-120 cm
  • Virágméret: 8-10 cm
  • Illat: kiemelkedő
  • Nemesítő: Tantau
  • Csomag tartalma: 1 db rózsa
  • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)
  • Kiszerelés: szabadgyökerű

További információk

Magasság

,

Díszítő érték

Díszítő időszak

, ,

Ellenállóság

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

,

Talajigény

Vízigény

( 0 értékelések )Még nincs értékelés ehhez a temékhez

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau fajtáit  tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, 2-3 éves korukban, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik tizede! az edényes változattal szemben, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabad gyökerű rózsáinkat ősszel október végéig, tavasszal március közepéig tudod megrendelni. A megrendeléseket ősszel november közepéig, tavasszal április közepéig postai futárszolgálattal teljesítjük. A rózsatövek felszedése és ültetése időjárás függő, ezért a rendelhetőség és szállítás határideje változhat.

Visszatérítési feltételek

Fajta garancia vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 250 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 2 500 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 007 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 40 000 Ft

Érdekelhetnek még…