Tulipa ‘Red Shine’ (25 db)

3 539 Ft

Díjnyertes liliomvirágú tulipán, vibráló piros színben. A csomag tartalma 25 db virághagyma.

Jelenleg nem rendelhető

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Származás: Magyarország

Áruda : Virághagyma farm
Cikkszám: tuliparedshine25 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A ‘Red Sine’ kétszeres díjnyertes tulipán az egyik leglátványosabb a liliomvirágzatúak között. Fényes, élénkpiros színű, klasszikus tulipánformájú, hosszan tartó virágzata a késő tavaszi kertek meghatározó színfoltja. Magassága: 35-45 cm, száruk ellenálló. Nagyobb, 10-15 db-os csoportokban érvényesülnek igazán. Virágágyásokba, virágtartóba, sziklakertbe ültessük. Kedveli a meleg nyarat és a hideg telet. Jó vízáteresztésű talajba való. Hagyma körmérete: 12/+ cm

További információk

Díszítő érték

Díszítő időszak

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

( 0 értékelések )Még nincs értékelés ehhez a temékhez

Cégünk, a HILL & Garden Kft. korábban a kertépítési tevékenységéhez önállóan végezte a növénybeszerzést is. Évek alatt kialakítottuk a megfelelő európai beszállítói hátterünket is, így a Virághagyma Farm divíziónkban a legjobb minőségű virághagymákat tudjuk biztosítani.

2012 óta folytatunk sikeres és megbízható internetes kereskedést, azóta működtetjük a népszerű kertlátogatások szervezésével fogalakozó Édenpont oldalunkat is.

 

Szállítási részletek

A tavasszal ültethető hagymás és gumós növényekre a rendeléseidet 2020 februárjától tudod leadni, így az ültetési időszak kezdetére friss növényekkel gazdagíthatod kertedet. Kiszállítások márciusban. Az ősszel ültethető hagymásokra rendeléseket 2020 júliusától tudsz leadni.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 157 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 2 500 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 490 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 40 000 Ft