The Albrighton Rambler – halvány rózsaszín angol rózsa

8 198 Ft

Rendkívül dúsan, nagy fürtökben, egész szezonban ismétlődően virágzó halvány rózsaszín David Austin angol futórózsa, akár 4 méteresre is megnőhet

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Rendelhető: 2023 július közepétől
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Rendkívül dúsan, nagy fürtökben, egész szezonban ismétlődően virágzó halvány rózsaszín David Austin angol futórózsa, akár 4 méteresre is megnövő. Dupla, tömött virágai különlegesek, kicsik, csészeformájúak. A virágok közepén lévő kis gombszemet szép szabályos szirmok övezik, melyek idővel fehérré halványodnak. Falakra, rácsokra, pergolára futtatva gyönyörű látványt nyújt. Betegségekkel szemben ellenálló, virágai jól írják az esőt.

 • Alak: íves növekedésű
 • Magassága: 300-400 cm
 • Virág:  kb. 4 cm-es, halvány rózsaszín, mely később fehér színűre halványodik. Dupla, kicsi virágai a lazán ívelő szárakon kecsesen, fürtökben lógnak. A virágok közepén kicsi gombszem van. Virágai jól bírják az esőt.
 • Virágzás: ismétlődő, nagy fürtökben, gazdagon
 • Illat: enyhe pézsma
 • Tenyészhely: napos, de félárnyékos helyen is ideális
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték)
 • Ellenállóság: kiváló
 • Nemesítő: David Austin
 • Bemutatás éve: 2013

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb, és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Albrighton Rambler – halvány rózsaszín angol rózsa” értékelése elsőként

Áruda információk