Thuja occidentalis ‘Jantar’ – aranylombú nyugati tuja

4 978 Ft

Thuja occidentalis ‘Jantar’ – aranylombú nyugati tuja – 3-4m magasságot elérő kúp alakú, nyáron élénksárga, télen borostyán sárga lombú nyugati tuja.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Thuja occidentalis ‘Jantar’ – aranylombú nyugati tuja – 3-4m magasságot elérő kúp alakú, nyáron élénksárga, télen borostyán sárga lombú nyugati tuja.

  • Alak: 3-4m magasságot elérő kúp alakú, nyáron élénksárga, télen borostyán sárga lombú nyugati tuja.
  • Levél: nyáron élénksárga, télen borostyán sárga lombú nyugati tuja.
  • Származás: Észak-Amerika
  • Felhasználása: Alkalmas cserjecsoportokba, térelválasztónak, nyírott vagy nyíratlan sövénynek.
  • Tenyészhely: Napos helyre ültessük. Bármilyen talajban jól fejlődik, bírja a szárazságot, de igazán szép akkor lesz ha megfelelően öntözzük és évente legalább egyszer pótoljuk a tápanyagot.
  • Gondozása: Nyírását május végén és szeptemberben végezzük. Első években tövének gyommentesen tartása gyorsabb növekedést eredményez.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…