Thuja occidentalis ‘Little Champion’ – zöld gömbtuja

3 353 Ft

Thuja occidentalis ‘Little Champion’ – zöld gömbtuja – 1-1,5 m magas szabályos gömb formájú, lassú növekedésű örökzöld. Lombozata zöld, télen sem barnul meg.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Thuja occidentalis ‘Little Champion’ – zöld gömbtuja – 1-1,5 m magas szabályos gömb formájú, lassú növekedésű örökzöld. Lombozata zöld, télen sem barnul meg.

  • Alak: 1-1,5 m magas szabályos gömb formájú, lassú növekedésű örökzöld.
  • Levél: Lombozata zöld, télen sem barnul meg.
  • Származás: Észak-Amerika
  • Felhasználása: Alkalmas cserjecsoportokba, térelválasztónak, nyírott vagy nyíratlan sövénynek.
  • Tenyészhely: Napos helyre ültessük. Bármilyen talajban jól fejlődik, bírja a szárazságot, de igazán szép akkor lesz ha megfelelően öntözzük és évente legalább egyszer pótoljuk a tápanyagot.
  • Gondozása: Nyírását május végén és szeptemberben végezzük. Első években tövének gyommentesen tartása gyorsabb növekedést eredményez.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk