Thymus x citriodorus ‘Silver Posie’ – citromillatú kakukkfű

693 Ft

Thymus x citriodorus ‘Silver Posie’ – citromillatú kakukkfű 20-30 cm magas, örökzöld lombozata aromás illatú, ezüst levelekkel, fehér szegéllyel, tavasz végén halványlila virágok díszítik.

  • Kiszerelés:  9 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Thymus x citriodorus ‘Silver Posie’ – citromillatú kakukkfű 20-30 cm magas, örökzöld lombozata aromás illatú, ezüst levelekkel, fehér szegéllyel, tavasz végén halványlila virágok díszítik.

  • Alak: Alacsony, 5-10 cm magas, felálló, elágazó szárú, fásodó tövű, széles szőnyeget képező, nyáron virágzó félcserje.
  • Virág: Virágai lila színűek, fejecskevirágzatban jelennek meg augusztusban-szeptemberben. Tavasz végén virágzik.
  • Levél: Levelei elliptikusak vagy lándzsásak, színük sötét zöld. Hajtáscsúcson lévő levelek sárgák. Erősen aromásak, citrom illatúak.
  • Tenyészhely: Napos, védett helyen fejlődik a legjobban.
  • Talaj: Igénytelen, akár köves, homokos talajon is szépen díszlik.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, mediterrán hangulatú kertbe, szegélynövényként, herbakertbe alkalmas. A fiatal növényeket a téli fagy károsíthatja, ha nem védjük őket.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 197 Ft

Érdekelhetnek még…