Törpe lángvirág talajtakaró

889 Ft

A törpe lángvirág kiváló talajtakaró, amely levélzetével és virágával díszíti kerted.

  • Összeállítást alkotó fajták: phlox douglasii
  • Kiszerelés: 9 cm-es cserépben, többféle színben
  • Minimum vásárlási mennyiség: 12 db, kb. 1 nm talaj takarására elegendő.

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A törpe lángvirág (Phlox douglasii) talajtakaró jellemzője

Lassú növekedésű, párnát alkotó, áttelelő lombú talajtakaró évelő növény. Levelei lándzsásak. Tavasszal nyíló virágai az egész növényt beborítják.

A törpe lángvirág (Phlox douglasii) talajtakaró felhasználása

Bármilyen stílusú kertben megállja a helyét, könnyű termeszthetősége miatt kezdő kertészeknek is ajánljuk. Kiváló talajtakaró. Napos helyen gyorsan fejlődik. Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmű földben érzi jól magát. Enyhén terjedő tövű növény, így szükség esetén ritkítást igényel.

Az összeállítást alkotó fajtákról itt találsz bővebb információt.

A törpe lángvirág (Phlox douglasii) talajtakaró telepítése

Az ajánlott ültetési sűrűség 9-12 db/m2. A sűrűbb telepítéssel gyorsabban jutunk eredményre. Ezzel a talajtakaróval megfelelő körülmények között kb. 1-2 év alatt már egybefüggő takarást érhetünk el.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Díszítő érték

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Törpe lángvirág talajtakaró” értékelése elsőként

Áruda információk