Tulipa 'Gavota', Tulipa 'Black Hero' és Tulipa 'Happy Generation' tulipánok
Triumph tulipán összeállítás

Triumph tulipán összeállítás

127 Ft

A tulipán összeállítás az élénk színek kedvelőinek egy időben virágzó 3 triumph tulipánból.

 • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
 • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt127 Ft

Jelenleg nem elérhető

A tulipán összeállítás az élénk színek kedvelőinek egy időben virágzó, hasonló magasságú 3 triumph tulipánból. Az összeállítás mindhárom tagja feltűnő színű, egymással erős kontrasztot alkot, ezért mindenképpen központi, napos helyre ültessük.

  • Magasságuk: kb. 45-50 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek.
  • Virágszínek: Az ‘Indeland’ lila tulipán, a ‘Flaming flag’ halvány mályva tulipán, és a Gavota tarka bíbor-sárga tulipán színei keverednek egyszerre. A virágzásukra tavasz közepétől számíthatunk, árnyékosabb területeken ez kitolódhat.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyeket szeretik a legjobban.
  • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. A gumójuk remekül bírja a hideg telet, virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a szárazságot szeretik.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartókba. A kiszemelt területen keverve, elszórtan, kb 15 cm távolságra ültessük a hagymákat.
  • Ültetés: A tulipán hagymák megfelelő ültetési mélysége kb 5-7 cm földtakarással érhető el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk