Tulipa ‘Marilyn’ és Tulipa ‘Mistress’ keverék (20 db-os)

3 539 Ft

Gyönyörű szín- és formakombináció 2 csodaszép Triumph tulipánból. A csomag tartalma 20 db tulipán virághagyma.

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Tulipa ‘Marylin’ kecses kehely formája’ fehér-rózsaszín virága és a ‘Mistress’ rózsaszín csésze alakú virágzata színben harmonizáló, ízléses különleges párosítást eredményez kertünkben. Triumph tulipánok, magasságuk 30-50 cm, késő tavaszi virágzásúak. Száruk az erős szelekkel szemben ellenálló. Nagyobb, 10-15 db-os csoportokban érvényesülnek igazán. Jó vízáteresztésű talajba való. Virágágyásokba, virágtartóba, sziklakertbe ültessük. Kedvelik a meleg nyarat és a hideg telet. Hagyma körmérete: 12/+ cm

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Cégünk, a HILL & Garden Kft. a kertépítési tevékenységéhez önállóan végezte a növénybeszerzést is. Évek alatt kialakítottuk a megfelelő európai beszállítói hátterünket is, így a Virághagyma Farm divíziónkban a legjobb minőségű virághagymákat tudjuk biztosítani.

2012 óta folytatunk sikeres és megbízható internetes kereskedést, azóta működtetjük a népszerű kertlátogatások szervezésével foglalkozó Édenpont oldalunkat is.

 

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt GLS futárszolgálattal az alábbi ütemezés szerint szállítjuk: Rendelési határidő: 2020 március 10. (Ha az időjárás melegebbre fordul, akkor ez rövidülhet, ezért javasoljuk, hogy ne várj a legutolsó napig a rendeléssel.) Szállítás: 2020. április eleje.  Az ősszel ültethető hagymásokra rendeléseket 2020 júliusától tudsz leadni. A várható szállítási költségek a következőképp alakulnak (a pontos összeget a kosárban ellenőrizheted majd): 10-50 db hagyma kb. 2200 Ft/csomag, 51-100 db hagyma kb. 2600 Ft/csomag, 101-200 db kb. 3000 Ft/csomag.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 199 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 490 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…