Tulipa ‘Continental’ – Triumph tulipán

152 Ft

Mint az összes mélylila színű tulipán, így a Tulipa ‘Continental’ – Triumph tulipán is lenyűgöző látványt nyújt a tavaszi kertben.

 • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 12/+ cm
 • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Mint az összes mélylila színű tulipán, így a Tulipa ‘Continental’ – Triumph tulipán is lenyűgöző látványt nyújt a tavaszi kertben.

  • Magasság: 40-50cm
  • Virág: A sötét lila tulipánfej árnyékban szinte feketének tűnik, míg a napfényben előjönnek a szirmok élénk színei. Virágzási időszaka: április.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyeket szereti a legjobban. Erős szára van, ezért akár szeles, nyitott helyekre is lehet ültetni.
  • Talaj: A nyirkos, humuszban gazdag talajt kedveli a leginkább. A gumója remekül bírja a hideg telet, azonban nyáron a szárazságot szereti, ezért ajánlott a hagymákat kiszedni a talajból, és ősszel visszaültetni.
  • Felhasználása: Ajánljuk virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartókba. A hagyma körmérete: 12/+ cm.

További információk

Magasság

Virágszín

,

Virágméret

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Ültetési időszak

szeptember, október, november

Ültetési mélység

10 cm

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…