Tulipa ‘Prince’ – Triumph tulipán válogatás

95 Ft151 Ft

Az egy családba tartozó, hasonló alakú és magasságú ‘Prince’ Triumph tulipánok kompozíciója.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Megnézem95 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem95 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem151 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Az egy családba tartozó, korai virágzású, hasonló alakú és magasságú ‘Prince’ Triumph tulipánok kompozíciója.

  • Magasságuk: Az alkotóelemek magassága szinte ugyanakkora, kb 35 cm.
  • Virágszínek: A ‘Sunny Prince’ tulipán sárga, míg a ‘Purple Prince’ és a ‘Candy Prince’ sötét-, illetve világos lila színű.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyen érvényesülnek igazán.
  • Talaj: A humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a virághagymák miatt jobb, ha a talaj inkább száraz marad.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágvázában, virágágyásokban, és tavaszi sziklakertekben. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük. Hasonló mennyiséget telepítsünk.
  • Ültetés: A virághagymákat a méretüknél kb másfélszer magasabb földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

További információk

Magasság

Díszítő érték

,

Virágszín

,

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…