Perzsa kockásliliom és tulipán összeállítás

179 Ft1 600 Ft

A különleges magas sötétlila perzsa kockásliliomot 3 féle tulipánnal vesszük körbe ebben az összeállításban.

  • Kiszerelés: virághagyma, méret a fajtáknál látható
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
1 600 Ft

Rendelhető

221 Ft

Rendelhető

179 Ft

Rendelhető

191 Ft

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Virághagyma farm
Cikkszám: wsb-tulipan-fritilalria-mix Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

A különleges magas sötétlila perzsa kockásliliomot 3 féle későn virágzó triumph tulipánnal vesszük körbe ebben az összeállításban. Az összetevők a képek sorrendjében láthatók.

  • Magasságuk: A kompozíciót alkotó növények közül a legmagasabb a kockásliliom, amely elérheti a 80 cm magasságot is. A köré ültetett tulipánok magasság kisebb kb. 50 cm
  • Virágzás: A kiültetésben a sötét lila, narancs, piros színek keverednek. Várható virágzási idő tavasz közepe, vége.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, tápdús területet keressünk nekik. Virágzási időszakban mindenképpen tartsuk a földjüket nedvesen.
  • Felhasználás: Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán. A fő alkotója a kiültetésnek a kockásliliom, a tulipánokat körülötte elszórtan, vegyesen ültessük. 1 négyzetméterre 1 kockásliliom és kb 6-6-6 tulipán szükséges.
  • Ültetés: A virághagymákat méretüknél másfélszer nagyobb földtakarással ültessük el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Növény jellemzői

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

, , , ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

A minőségű fejlett virághagymák forgalmazása külföldi beszerzési forrásokból. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze fajtákat. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások várnak kínálatunkban.

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal az alábbi ütemezés szerint szállítjuk házhoz: Az ősszel ültethető hagymásokra rendeléseket 2020 júliusától tudsz leadni, a kiszállítás szeptember második felében kezdődik. A várható szállítási költségek a következőképp alakulnak (a pontos összeget a kosárban ellenőrizheted majd): 10-50 db hagyma kb. 1700 Ft/csomag, 51-100 db hagyma kb. 2000 Ft/csomag, 101-200 db kb. 2500 Ft/csomag.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 406 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…