Tulipán-jácint-gyöngyike virághagyma összeállítás

108 Ft235 Ft

Korai virágzású, alacsony tulipánból, illatos jácintokból és gyöngyikékből összeállított kompozíció sziklakerti ágyások előterébe.

  • Kiszerelés: virághagyma, méret a fajtáknál látható
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt235 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt179 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt108 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A kompozícióban az erőteljes megjelenésű és színű jácintokat a könnyed játékos gyöngyike és a pasztellszínű Foszteriana tulipán ellensúlyozza és teszi harmonikussá.

  • Magasságuk: A kompozíciót alkotó növények magassága kb. 15-25 cm, alacsony növekedésűek.
  • Virágzás: A kiültetésben a kék szín dominál, de a gyöngyike apró virága játékosságot visz az erőteljes megjelenésű jácintok mellé. A tulipán pirosas barack színe szintén a vidámságát fokozza a kompozíciónak.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű területet keressünk nekik. Nagyméretű, alacsony virágtartóba, sziklakertbe, későn lombosodó évelős (pl díszfüvek) ágyások napos részére ültessük.
  • Felhasználás: Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán. A jácintokhoz képest 2-szer annyi tulipánt, és 4-szer annyi gyöngyikét ültessünk. Először a karakteres jácintokat telepítsük elszórtan nagyobb távolságra egymástól, hogy legyen hely a többi fajtának is, majd ezt követően a tulipánokat, végül a köztes helyekre a gyöngyikéket. 1 nm összesen kb 50-75 hagymára lesz szükség. Célszerű előbb csak látható módon elhelyezni a hagymákat, majd utána beásni a földbe.
  • Ültetés: A virághagymákat méretüknél valamivel nagyobb földtakarással ültessük el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Áruda információk