Fehér tavaszi virágok – összeállítás

150 Ft230 Ft

Elegáns, egyszerű, mégis megkapó összeállítás díjnyertes fehér tavaszi virágokból.

  • Kiszerelés: virághagyma, a fajtáknál látható
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt150 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt230 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt199 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Akik a visszafogott megjelenést keresik a tavaszi hagymások között, azoknak remek választás lehet a fehér-sárga árnyalatokban virágzó kompozíciónk.

  • Magasság: A kompozíciót alkotó növények magassága kb. 10-40 cm. Az Anemone ‘White splendour blanda’ alacsony levél- és virágszőnyege természetes megjelenést ad az egyszerű magasabb Tulipa ‘Purissima’ és a dupla virágú Narcissus ‘Sir Winston Churchill’ kontrasztos csoportjának.
  • Virágzás: Tavasz eleje-közepe. A kompozíciót alkotó növények virágzási ideje jelentősen átfedi egymást, de szezononként és helyi adottságok miatt ettől eltérő is lehet.
  • Felhasználás: A csipkés, játékos  Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán, sötétebb háttér előtt. Nagyobb csoportba ültessük. Kétszer annyi szellőrózsát javaslunk mint tulipánt és nárciszt. A szellőrózsát helyezzük a kompozíció előterébe és a kompozícióban a tulipán kerüljön hátrébb. Az egyes fajtákat csoportba telepítsük. A minimum rendelési mennyiségek kb 0,8 nm-re elegendő.
  • Talajigény: Jó vízáteresztésű talajba, nagyméretű, alacsony virágtartóba, sziklakertbe, későn lombosodó évelős (pl. díszfüvek) ágyások félárnyékos részére ültessük. A virágzási időszakban a nedvesebb talajt igénylik.
  • Telepítési időszak: ősz

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Virágszín

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Áruda információk