Tulipán keverék hideg színekre komponálva

110 Ft157 Ft

Ennek a vonzó tulipán keveréknek a kulcsa a visszafogott halvány hideg virágszínek harmóniája, a változatos virágformák és enyhén eltérő magasságok kombinációja.

 • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 12/+ cm
 • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
(1 vásárlói értékelés)
157 Ft

Jelenleg nem elérhető

157 Ft

Jelenleg nem elérhető

120 Ft

Jelenleg nem elérhető

110 Ft

Jelenleg nem elérhető

Milyen fejlettségű virághagymát kapok?

A Virághagymafarm által forgalmazott gumók származási helye Hollandia. Minden esetben friss, ép hagymát küldünk, amely már a szezonban virágozni fog. Ahol lehet ott a gumó, vagy hagyma pontos méretet is feltüntettünk.

Ennek a vonzó tulipán keveréknek a kulcsa a visszafogott halvány hideg virágszínek harmóniája, a változatos virágformák és enyhén eltérő magasságok kombinációja. Közös virágázásukra a tavasz közepén számíthatunk.

 • Magasságuk: Magasságuk változó, kb. 40-60 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek.
 • Virágszínek a képek sorrendjében: A ‘Mount Tacoma’ teltvirágú tulipán fehér színe mellé a ‘White Triumphator’ liliomvirágú tulipán fehér színe társul kicsit később. A színek közötti átmenetet a ‘Synaeda Amor’ Triumph tulipán halvány levendula színe biztosítja, és a sort az egészen sötét szintén teltvirágú ‘Blue Diomand’ zárja.
 • Tenyészhely: A napsütötte helyeket szeretik a legjobban, de félárnyákos helyen is szépen mutat majd, főleg a fehér színek miatt.
 • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a terület inkább száraz maradjon.
 • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartóban is. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük.
 • Ültetés: A tulipán hagymákat kb 5-7 cm földtakarással ültessük kb 15 cm távolságra egymástól. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.

Szállítási díjak, szállítási módok

MPL Futárszolgálat házhoz szállítással: 2.240 Ft
Postán maradó: 2.240 Ft

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Tulipán keverék hideg színekre komponálva termékről 1 értékelés

 1. Dallos Timea

  Itt vásároltam ezt az összeállítást a Floraponton. Most nem győzök gyönyörködni a tulipánokban. Mind kikelt, erős, egészséges növények.

Mondd el a véleményed