Tulipán kompozíció-5 féle (110 db)

18 415 Ft

Késő tavaszi virágzású tulipánokból összeállított kompozíció. A csomag tartalma 110 db virághagyma és kiültetési rajz.

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Virághagyma farm
Cikkszám: tulipan vegyes 5-110 Kategória: Címkék: , , ,

Növény leírása

Késő tavaszi virágzású tulipánokból összeállított kompozíció. Az áruda különleges, egyedi összeállításának tartalma:

  • Tulipa ‘Blue Spectacle’ 20 db
  • Tulipa ‘Menton’ 25 db
  • Tulipa ‘Mount Tacoma’ 25 db
  • Tulipa ‘White Triumphator’ 20 db
  • Tulipa ‘Blue Parrot’ 20 db
  • kiültetési rajz

Ennek a vonzó kiültetésnek a kulcsa a virágszínek harmóniája, a változatos virágformák és enyhén eltérő magasságok kombinációja. A kompozíciót alkotó növények magassága kb. 30-60 cm. Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán. A csoport együttes helyigénye kb. 1-1,5 nm. Jó vízáteresztésű talajba, nagyméretű, alacsony virágtartóba, sziklakertbe, későn lombosodó évelős (pl. díszfüvek) ágyások napos részére ültessük. Telepítési időszak: ősz. Hagymák körmérete: 12/+ cm

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Cégünk, a HILL & Garden Kft. a kertépítési tevékenységéhez önállóan végezte a növénybeszerzést is. Évek alatt kialakítottuk a megfelelő európai beszállítói hátterünket is, így a Virághagyma Farm divíziónkban a legjobb minőségű virághagymákat tudjuk biztosítani.

2012 óta folytatunk sikeres és megbízható internetes kereskedést, azóta működtetjük a népszerű kertlátogatások szervezésével foglalkozó Édenpont oldalunkat is.

 

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt GLS futárszolgálattal az alábbi ütemezés szerint szállítjuk: Rendelési határidő: 2020 március 10. (Ha az időjárás melegebbre fordul, akkor ez rövidülhet, ezért javasoljuk, hogy ne várj a legutolsó napig a rendeléssel.) Szállítás: 2020. április eleje.  Az ősszel ültethető hagymásokra rendeléseket 2020 júliusától tudsz leadni. A várható szállítási költségek a következőképp alakulnak (a pontos összeget a kosárban ellenőrizheted majd): 10-50 db hagyma kb. 2200 Ft/csomag, 51-100 db hagyma kb. 2600 Ft/csomag, 101-200 db kb. 3000 Ft/csomag.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 1 111 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 490 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…