Tulipán keverék narancs piros lila tulipánból

118 Ft134 Ft

Tulipán összeállítás 3 élénk színű tulipán kombinációjából.

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
118 Ft

Jelenleg nem elérhető

134 Ft

Jelenleg nem elérhető

134 Ft

Jelenleg nem elérhető

Milyen fejlettségű virághagymát kapok?

A Virághagymafarm által forgalmazott gumók származási helye Hollandia. Minden esetben friss, ép hagymát küldünk, amely már a szezonban virágozni fog. Ahol lehet ott a gumó, vagy hagyma pontos méretet is feltüntettünk.

A háromféle tulipánból készült összeállítás rendkívül élénk, merész, kontrasztos kompozíció, amely a tavasz közepén kertünk kiemelt színfoltja lehet.

  • Magasságuk: Magasságuk változó, kb. 40-60 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek.
  • Virágszínek a képek sorrendjében: Az ‘Orange Emperor’ Fosteriana tulipán élénk narancs színét és a pirosas szintén Fosterina pirosas ‘Red Alert’ tulipánt a bíbor ‘Kansas Proud’ triumph tulipán kapcsolja össze.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyen érvényesül igazán.
  • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a terület inkább száraz maradjon.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartóban is. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük. Hasonló mennyiséget telepítsünk.
  • Ültetés: A tulipán hagymákat kb 5-7 cm földtakarással ültessük kb 15 cm távolságra egymástól. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.

Szállítási díjak, szállítási módok

MPL Futárszolgálat házhoz szállítással: 2.240 Ft
Postán maradó: 2.240 Ft

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Jellemzők

Magasság

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tulipán keverék narancs piros lila tulipánból” értékelése elsőként