Üde kora tavaszi virágválogatás

61 Ft319 Ft

A négyféle tavaszi virág alkotta harmónia vidáman jelzi, hogy végre itt a tavasz.

  • Kiszerelés: virághagyma és ültetőedény; a fajtáknál láthatóak a részletek
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
196 Ft

Rendelhető

319 Ft

Rendelhető

61 Ft

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

A négyféle kora tavaszi virág alkotta harmónia vidáman jelzi, hogy végre itt a tavasz.

  • Magasságuk: A virágok magassága változó, a kompozíció kb. 30-50 cm.
  • Virágszínek: A virágszínek egymástól eltérnek, mégis harmóniában állnak egymással. Az ‘Apricot Beauty’ tulipán halvány rózsaszín, míg a Muscari armeniacum gyöngyike kékes árnyalatúak. Mindezeket a ‘Geranium’ nárcisz klasszikus fehér-narancssárga színvilága bolondítja meg.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyen érvényesülnek igazán.
  • Talaj: A humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a virághagymák miatt jobb, ha a talaj inkább száraz marad.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, és tavaszi sziklakertekbe A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük. A tulipánból, nárciszból, hasonló mennyiséget ültessünk, míg a gyöngyikéből 3-szor annyira lesz szükségünk. A nefelejccsel társítva még különlegesebb lesz a kompozíció.
  • Ültetés: A virághagymákat kb a méretüknél másfélszer nagyobb földtakarással ültessük kb 15 cm távolságra egymástól. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Növény jellemzői

Magasság

, ,

Díszítő érték

,

Virágszín

, , ,

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

A minőségű fejlett virághagymák forgalmazása külföldi beszerzési forrásokból. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze fajtákat. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások várnak kínálatunkban.

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 3-4 hét.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 667 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…