Verbena bonariensis – ernyős verbéna (vasfű)

1 125 Ft

A Verbena bonariensis – ernyős verbéna vagy vasfű igen kecses megjelenésű egynyári növény. Lila színű, apró virágai a vékony szárak tetején pamacsokban, ernyőszerűen nőnek.

  • Kiszerelés: 11 cm-es ültetőedényben
  • Szállítás: kb. 5-7 munkanap
  • Áruda: Floranna

Készleten

A Verbena bonariensis - ernyős verbéna csoportosan ültetve mutat a legjobban
Verbena bonariensis - ernyős verbéna (vasfű) 1 125 Ft

A Verbena bonariensis – ernyős verbéna vagy vasfű igen kecses megjelenésű egynyári növény. Lila színű, apró virágai a vékony szárak tetején pamacsokban, ernyőszerűen nőnek.

  • Virág: Lila színű, apró virágai a vékony szárak tetején pamacsokban, ernyőszerűen nőnek. Virágzási időszaka június-szeptember közé esik.
  • Alak: 120 cm magas, felálló szárú, terebélyes.
  • Levél: Hosszúkás, keskeny, fűrészes szélű, sötétzöld, fényes.
  • Tenyészhely: Napos, meleg helyen és üde vagy mérsékelten száraz, tápanyagban dús talajban érzi jól magát. Túl vizes helyen nem él meg! Ha védett helyre ültetjük, akkor enyhébb teleket is átvészel, és második évben is virágozhat.
  • Gondozás: Nem igényel különösebb gondozást.
  • Felhasználása: Virág- és évelőágyásokba csoportosan ültetve ajánljuk. Szép növénytársító elemei a pillangóvirág, a körömvirág, a büdöske,  az őszi napfényvirág, és a törpe őszirózsa. Ajánljuk komplementer színekkel (pl. narancssárga vagy sárga) párosítani.
  • Betegségek, kártevők: Jó ellenálló képességű, de a lisztharmat megtámadhatja.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a futárszolgálatnál.

Szállítási díjak

1-3 db növény: 2200 Ft
4-6 db növény: 2500 Ft
7-15 db növény: 3000 Ft
15-30 db növény: 3550 Ft
30 db növény felett: INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, az évelők általában 9-15cm méretű edényben, a pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt védjük , így sérülésmentesen kapod kézhez a növényinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Fényigény

Vízigény

Talajigény

Hidegtűrő képesség

,

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Verbena bonariensis – ernyős verbéna (vasfű)” értékelése elsőként

Áruda információk