Viburnum tinus ‘Eve Price’ – téli bangita

Látványos késő őszi-téli virágzású, középmagas, örökzöld cserje.

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Késő őszi téli virágzása miatt különleges figyelmet szenteljünk neki. Levélzete a nyári időszakban szép hátteret adhat virágainknak.

  • Alak: 1,5-2 méter magas. 1,5-2 méter széles gömbölyded formájú, kissé elhajló, sűrű ágrendszerű.
  • Levél: Örökzöld. 5-8 cm-es ovális, végén hegyesedő, sötét zöld.
  • Virág: Novembertől hozza pirosas rózsaszínes virágait, amelyek egészen februárig a növényen maradnak. A virágokból fekete termés képződik.
  • Tenyészhely: kb -12 fokig télálló, védett helyet keressünk neki. Napon virágzása dúsabb, de rövidebb ideig tart, árnyékban bár kevesebb virágot hoz, de azok színe jobban érvényesül és tovább is tart.
  • Származás: Mediterrán régió
  • Felhasználása: Cserjecsoportba, évelők háttérnövényeként, de téli virágzása miatt különleges központi helyre tegyük.
  • Gondozása: Betegségekkel szemben ellenálló.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

, ,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánk kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, és más mediterrán különlegességeket értékesít. Választékunk a szezon folyamán folyamatosan változik, a legtöbb növényünk májustól érhető el. 2-3 literes konténeres kiszerelésben tudod a növényeinket megvásárolni.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetők. A kiszerelés és szállítási méret minden növénynél egyedileg fel van tüntetve. A beszerzést a rendelések alapján gyűjtő rendszerben végezzük, és a megrendeléstől számított 5 héten belül szállítunk postai futárszolgálattal. A szállítások aktuális ütemezését a terméknél az információs ikonra kattintva láthatod. A minimális díjunkba 5-6 növény is belefér, érdemes ezt kihasználnod. A szállítási díjunkat maximáltuk, így kb. 10 növény után már nem kell további díjat fizetned. Aktuális díjainkat a Szállítási fülnél találod.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 200 Ft

Érdekelhetnek még…