Világos és sötétlila tulipán összeállítás

152 Ft

A tulipán összeállítás egy időben virágzó, világos és sötétlila tulipánból.

 • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
 • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
152 Ft

Készleten

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A tulipán összeállítás egy időben virágzó, hasonló magasságú 2 triumph tulipánból. Az összeállítás világos és sötét színei miatt feltűnő és látványos színfoltja lesz tavaszi kertünknek, ezért  mindenképpen központi, napos vagy félárnyékos helyre ültessük.

  • Magasságuk: kb. 40-50 cm, a száraik erőteljesek, jó állóképességűek.
  • Virágszínek: A ‘Marjolein Bastin’ halvány lilás színnel tarkított fehér szirmai szinte világítanak a ‘Continental’ sötétlila tulipánok közt.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyeket szeretik a legjobban, de a ‘Marjolein Bastin’ halvány szirmai a félárnyékos helyeken jobban mutatnak.
  • Talaj: A tulipánok a humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. A gumójuk remekül bírja a hideg telet, virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a szárazságot szeretik.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartókba. A kiszemelt területen, vagy növénytartóban alkossunk csoportot az egyes fajtákból, és kb. 15 cm távolságra ültessük el a hagymákat. A ‘Marjolein Bastin’ ból többet, akár kétszer annyit telepítsünk, mint a sötétlila tulipánból, a ‘Continentalból’.
  • Ültetés: A tulipán hagymákat kb 5-7 cm földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

További információk

Magasság

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft