Vinca major ‘Aureomarginata’ – nagy meténg

1 472 Ft

Vinca major ‘Aureomarginata’ – Nagy Meténg 20-60 cm magas lehet, 30-45 cm szélesre terül el. 5 centiméteres, lila virágai áprilisban nyílnak, és akár az őszi fagyokig virágozhat.

Kiszerelés:  14 cm-es ültetőedényben

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Vinca major ‘Aureomarginata’ – Nagy Meténg 20-60 cm magas lehet, 30-45 cm szélesre terül el. 5 centiméteres, lila virágai áprilisban nyílnak, és akár az őszi fagyokig virágozhat.

  • Alak: Örökzöld talajtakaró félcserje, mely egybefüggő kárpitot képez, sűrű, bokros habitusú.
  • Virág: Ötszirmú lila virága ápilistól egészen őszig virágozhat.
  • Levél: Levelei középzöldek, krémszínű szegéllyel, egész tél folyamán a növényen maradnak.
  • Tenyészhely: Napos, védett helyen fejlődik a legjobban.
  • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmű földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, kőfalak tetejére, betonutak szegélyére.

További információk

Magasság

,

Szélesség

,

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…