Vinca minor ‘Illumination’ – kis meténg

720 Ft

Sárgatarka levélzetű örökzöld árnyéki talajtakaró, apró lilás-kék virágokkal

  • Kiszerelés: 9 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

 

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Vinca minor ‘Illumination’ – kis meténg (kis télizöld) – alacsony, sárgatarka lombozatú örökzöld talajtakaró, apró lilás-kék virágokkal

  • Alak: 10-20 cm, örökzöld talajtakaró félcserje, terebélyes szőnyegként borítja be a talajt.
  • Virág: Ötszirmú, lilás-kék, március-májusban virágzik. A virágzó hajtások felállók, a meddők elfekvők, legyökeresedők.
  • Levél: sárgatarka, leveleinek közepén nagy aranysárga folt van, szinte csak a pereme zöld. Hosszúkásak, fényesek, egész tél folyamán a növényen maradnak.
  • Tenyészhely: félárnyékos, párás helyet kedvel
  • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmú földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
  • Felhasználása: nagy felületek árnyéki talajtakarására (nagyobb mennyiségben érdemes ültetni)

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

,

Szélesség

,

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

,

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Áruda információk