Vintage kert – összeállítás pasztell színű évelőkből

13 970 Ft

Kora tavasztól őszig folyamatosan díszítenek a halvány, pasztell színű évelőnövények ebben a vintage kert összeállításban.

Kiszerelés: 15 db-os szett, konténeres

Készleten (rendelhető)

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Halvány, pasztell színek, visszafogottság jellemzi ezt a kis vintage kertrészt. Kora tavasztól őszig folyamatosan díszítenek a virágok. A harangvirágok kedves formája, a tollbuga rózsaszín virága, a díszcsorba halványlila virágainak játéka, a kakukkfű illata sok örömet varázsol kertészkedés közben. Üde kerti talajba ültessük a gólyaorrt és a sásliliomot is, virágzás után vágjuk vissza az elszáradt virágokat, így újabb virágzásra serkenthetjük növényeinket.

Az összeállítás az alábbiakat tartalmazza:

  • kb 2 nm felületre elegendő, 15 db egyedileg felcímkézett növényt,
  • látványtervet, amely alapján el tudod képzelni a kész növénykiültetést
  • növénylistát harmonikusan és szakszerűen válogatott növényekből
  • leírást a kiskertbe ültetett növények ökológiai igényeiről,
  • kiültetési tervet A/5-ös méretben, vízmentesre fóliázott formában, amely segítségével otthon is el tudod ültetni a növényeket.

Növény jellemzői

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Szállítási részletek

A megrendeléseket szerdai napokon adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 3 112 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 3 112 Ft

Érdekelhetnek még…