Virágágyás bíborban

Tervező által készített virágágyás bíbor színű évelőkből.

  • Ez a növény korábban elérhető volt, de jelenleg nem tudjuk beszerezni, nincs információnk a termesztéséről. Mivel nem tudjuk mikor lesz újra, ezért egyelőre feliratkozni sem lehet rá. Azt javasoljuk, válassz helyettesítő terméket a kategóriájából vagy a helyettesítő termék ajánlónkból.

A bíbor szín a kék és a piros között levő sokféle színárnyalat megnevezése, az évelő növények igazán különleges  virágszíneket mutatnak. A bordó sásliliom, a sok apró bíborvörös színű macedón varfű, az elegáns sédkender magenta színű ernyővirágzata, az őszi zsálya egész nyáron apró harsány mélyvörös virágai nyáron nyílnak. A pázsitszegfű gombszerű kis sötétrózsaszín virágai a tavaszt hozzák, az oregano és a varjúháj ezen fajtáinál nemcsak a virágok bíbor színűek, hanem a levelek is. A tűzeső bordóspiros levelei egész télen díszítenek, ahogy a gólyaorr és a pázsitszegfű is zöldes levelekkel telel át.

Az összeállítás az alábbiakat tartalmazza:

  • kb 2 nm felületre elegendő, 13 db egyedileg felcímkézett növényt,
  • látványtervet, amely alapján el tudod képzelni a kész növénykiültetést
  • növénylistát harmonikusan és szakszerűen válogatott növényekből
  • leírást a kiskertbe ültetett növények ökológiai igényeiről,
  • kiültetési tervet A/5-ös méretben, vízmentesre fóliázott formában, amely segítségével otthon is el tudod ültetni a növényeket.

Ültesd el most, gyönyörködj benne évekig!

Jellemzők

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Virágágyás bíborban” értékelése elsőként