Virágos talajtakaró orbáncfűből

640 Ft

Az orbáncfűből gyorsan egybefüggő, dekoratív, virágos talajtakaró szőnyeghez jutsz. Napos, félárnyékos helyre javasoljuk.

  • Összeállítást alkotó fajta: örökzöld orbáncfű (Hypericum calycinum)
  • Kiszerelés: 9 cm-es cserépben
  • Minimum vásárlási mennyiség: 24 db kb. 2-3 nm talaj takarására elegendő.

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Az orbáncfű talajtakaró jellemzője

40-50 cm magasra növő, terebélyes és sűrű, felálló hajtásrendszerű félörökzöld cserje. Legyökerező tarackokkal terjed, ezért hamar eléri határait, a túlterjeszkedését metszéssel érdemes kordában tartani és időnként ritkítani. Az összeállítást alkotó orbáncfűről itt találsz bővebb információt.

Az orbáncfű talajtakaró felhasználása

Kiváló talajtakaró cserjék, fák között, mert félárnyékos helyen is jól fejlődik, de  tarackoló tulajdonsága miatt gyorsan megköti a rézsűket is, és megakadályozza az eróziót. Napos vagy félárnyékos helyen, kellően nedves talajon gyorsan fejlődik.

Az orbáncfű talajtakaró telepítése

Az ajánlott ültetési távolság 30 cm. A sűrűbb telepítéssel gyorsabban jutunk eredményre. Ezzel a talajtakaróval megfelelő körülmények között kb. 1-2 év alatt már egybefüggő takarást érhetünk el.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Díszítő érték

, ,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Virágos talajtakaró orbáncfűből” értékelése elsőként

Áruda információk