Zwergenfee ’09® – miniatűr rózsa

4 620 Ft

Élénk narancsos piros miniatűr rózsa, dupla virágait fürtökben hozza. Betegségeknek ellenálló fajta, konténeres ültetésre kiválóan alkalmas.

Kiszerelés: szabadgyökerű, A minőség

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Szemet gyönyörködtető narancsos piros miniatűr rózsa, dupla virágait fürtökben hozza. Betegségeknek ellenálló fajta, konténeres ültetésre kiválóan alkalmas.

 • Alak: egyenes, felfelé növekvő
 • Magassága: 40 cm
 • Virág: 4-5cm-es, dupla, narancsos piros
 • Virágzás: ismétlődő, bőséges, fürtökben
 • Tenyészhely: napos, de a félárnyékos helyen is ideális
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kiváló
 • Növényigény (1 nm): 6-7 tő
 • Nemesítő: W. Kordes’ Söhne
 • Bemutatás éve: 2009
 • Minőség: A osztály (legalább 3 erőteljes ág, erőteljes gyökérzet)

További információk

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Virágméret

,

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

fráter györgyFráter György vagyok. A ’90-es években kezdtem el foglalkozni W.Kordes Söhne nemesítő rózsáinak magyarországi termesztésével, majd az eredeti Kordes rózsák forgalmazásával. A Kordes rózsák méltán népszerűek az egész világon, így Magyarországon is, mert kiemelkedő szépségük mellett a betegségekkel szemben is rendkívül ellenállóak.
A W.Kordes Söhne rózsái több hazai rózsakertben is megtekinthetőek, például a Vácrátóti arborétumban, Budapesten a Margitszigeti rózsakertben, Szőregen a Hősök terén, vagy a nagyari Luby kastély kertjében.

A rózsákat többféle kiszerelésben értékesítem:

Tavasszal és ősszel szabadgyökerű változatban, 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet. Minden Kordes rózsa “A” kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent. A rózsák a Kordes cég eredeti dobozaiban kerülnek kiszállításra!

Szállítási részletek

A rózsákat gyűjtőrendszerben hozom be és postai úton, eredeti Kordes-rózsa dobozban szállítom ki. A szabadgyökerű rózsákat tavasszal az időjárástól függően március közepéig-végéig, ősszel október végéig értékesítem, a konténeres kiszerelést pedig - a tél kivételével - egész szezonban, a megrendeléstől számított 4-6 héten belül szállítom. Minimális szállítási díj 2300 Ft. A várható szállítási költségek a következőképp alakulnak (a pontos összeget a kosárban ellenőrizheted majd): 1-5 db szabadgyökeres vagy 1 db Plant-o-fix kb. 2300 Ft/ csomag, 6-14 db szabadgyökeres vagy 2 db Plant-o-fix kb. 2600 Ft/csomag, 15-30 db szabadgyökeres vagy 4 db Plant-o-fix kb. 2900 Ft/csomag.

Visszatérítési feltételek

Fajta- és megeredési garanciát vállalok.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 300 Ft
Áruda maximum szállítási díja 2 900 Ft

Érdekelhetnek még…